Zeleni dan slovenskega turizma

0
1371

Osrednji dogodek trajnostnega turizma v Sloveniji vabi!

Pridružite se nam na Zelenem dnevu slovenskega turizma v organizaciji Slovenske turistične organizacije in Konzorcija Slovenia Green s partnerji, ki bo potekal 28. maja na smučišču Cerkno (pred Alpsko Perlo). Destinacija gostiteljica je Cerkno, srebrna nosilka znaka Slovenia Green Destination.

V luči nove turistične vizije Slovenije bo letošnja tematika dogodka: razvoj produktov dodane vrednosti, obenem bomo predstavili tudi Poziv za 5-zvezdična doživetja in primere dobrih praks razvoja produktov iz Slovenije in tujine ter podelili plakete Slovenia Green novim destinacijam in ponudnikom.

Vabljeni v ponedeljek, 28. maja na smučišče Cerkno (zelenica pred Alpsko perlo*), na skupno praznovanje naših trajnostnih prizadevanj, ki ga bomo obogatili z novimi znanji, idejami in razvojnimi priložnostmi.

*DOSTOP: do Alpske perle ni mogoče priti z osebnim avtomobilom, zato bo do lokacije dogodka organiziran prevoz s sedežnico Počivalo (v primeru slabega vremena pa s shuttle kombijem). Do sedežnice Počivalo lahko pridete z avtomobilom in ga pustite na parkirišču. O urniku obratovanja sedežnice ali shuttle kombija vas bomo obvestili pred dogodkom.

Udeležba je brezplačna, prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest. Prijave potekajo elektronsko na spodnji povezavi, do 23.5.2018.

Naj vas vodi zelena misel in se vidimo na Zelenem dnevu!

Prijavite se na Zeleni dan 2018!

Podrobneje o programu najdete na TEJ povezavi.