Vabljeni na seminar: Kako komunicirati in tržiti nove izdelke in storitve

0
948

Vabljeni na seminar: Kako komunicirati in tržiti nove izdelke in storitve

Kako oblikovati zgodbo, da se moj izdelek/storitev začne prodajati

Vsebina seminarja:

Predavateljica bo udeležencem v zelo strnjeni obliki pokazala ključne aktivnosti, ki so pomembne zato, da bi njihov izdelek ali storitev postala prepoznana v očeh ciljne javnosti in tako tudi tržno zanimiva. Spregovorili bomo o blagovni znamki, celostni podobi in možnih načinih komuniciranja. Pokazali bomo nekaj primerov dobre prakse iz Slovenije in tujine ter pogledali, kaj se iz takšnih primerov lahko naučimo. Opozorili bomo na najbolj pogoste napake, ki jih naredijo mlada podjetja, ko so na začetku svoje poslovne poti. Pogovorili se bomo tudi o različnih “go-to-market” strategijah. Pozornost pa bomo namenili tudi našemu lokalnemu območju, obstoječi ponudbi ter priložnostim za izboljšanje njega komuniciranja in trženja. Del dogodka bomo namenili vašim vprašanjem in dilemam.

Teme, ki se bodo obravnavale:

  • Abeceda marketinga
  • Pomen celostne grafične podobe za uspeh v prihodnosti
  • Priložnosti in nevarnosti
  • Primeri dobre prakse

Kdaj: torek, 20. marec 2018, ob 17. uri

Trajanje: seminar bo trajal okoli 3 šolske ure in vključuje predavanje ter čas za vprašanja in razpravo.

Kje: Coworking Cerkno, Bevkova ulica 22, Cerkno

Predavateljica: Tina Bolcar Repovš je direktorica marketinške agencije Studio Marketing International. Studio Marketing je bilo ustanovljeno leta 1973 in kot prva marketinška agencija polnega servisa od samega začetka orje ledino marketinga in tržnega komuniciranja.

Prijave: za udeležbo na predavanju je potrebna predhodna prijava. Prijavite se lahko na elektronski naslov: mateja.bizjak@icra.si ali po telefonski številki 05 37 43 911.

Seminar je za udeležence brezplačen, saj je sofinanciran s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije, v okviru projekta STARTAP! IDRIJA-CERKNO. Partnerji in tudi sofinancerji projekta so: Občina Idrija, Občina Cerkno, Smart Optometry d.o.o., Certa d.d., Zveza društev Mladinski center Idrija in Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija d.o.o. Idrija.

Število mest je omejeno. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

Vabljeni!


Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.