Vabljeni na delavnico: Zdravo živim

0
438

LTO Laufar Cerkno in Občina Cerkno, v sodelovanju s Centrom za krepitev zdravja ZD Idrija, organizirata delavnico z naslovom »Zdravo živim« ki bo v četrtek, 23. januarja, ob 17. uri, v prostorih Coworkinga Cerkno (Bevkova ulica 22).

Zakorakali smo v novo leto in ZDAJ je pravi čas, da začnemo uresničevati svoje novoletne zaobljube.  Spremembe življenjskega sloga za bolj zdravo življenje, so ključ do boljšega počutja, ki vodi tako v zasebne, kakor tudi poslovne uspehe.

Na delavnici boste pridobili osnovne informacije o pomenu zdravega življenjskega sloga (zdrava prehrana, telesna dejavnost, dejavniki tveganja, obvladovanje stresa itd.) za ohranjanje in krepitev zdravja ter preprečevanje nastanka kroničnih bolezni.

Vsebina:

  • Osnove zdrave prehrane.
  • Varna in za zdravje koristna telesna dejavnost.
  • Dejavniki tveganja (povišan krvni tlak, sladkor in maščobe v krvi).
  • Obvladovanje stresa.

Predvideno trajanje: 90 minut

Za udeležbo na dogodku je potrebna predhodna prijava. Prijavite se lahko na elektronski naslov: minca.slakonja@visitcerkno.si ali na telefonsko številko: 064 277 696. Število mest je omejeno. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

Udeležba na dogodku je za udeležence brezplačna, saj je sofinancirana s strani Republike Slovenije in Evropskega sklada za regionalni razvoj, v okviru projekta FORMICA 3 Cerkno-Idrija-Logatec. Partnerji in tudi sofinancerji projekta so: LAS s CILjem, Občina Idrija, Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija d.o.o., Žan Menart s.p., Občina Logatec in Občina Cerkno.

Lepo vabljeni vsi, ki vas zanima kako spremeniti način življenja v korist vašemu zdravju.