VABILO NA SPLETNO DELAVNICO »Komunikacija v gostinstvu in turizmu«

0
321

LTO Laufar Cerkno organizira spletno delavnico z naslovom »Komunikacija v gostinstvu in turizmu«, ki bo v ponedeljek, 17. maja, ob 16.30.

Delavnica Komunikacija v gostinstvu in turizmu je zasnovana interaktivno in bo udeležencem omogočila spoznavanje temeljnih veščin verbalne in neverbalne komunikacije v situacijah, ki so značilne za turizem in gostinstvo. Razumevanje komunikacije bomo teoretsko navezali na področje kakovostnega izvajanja storitev ter izpostavili tehnike za gradnjo konstruktivnih odnosov z gosti, sodelavci in ključnimi javnostmi, ki se pojavljajo v turističnem vsakdanu.

Predvideno trajanje: 3 ure (z vmesno pavzo)

Izvajalci: Miha Bratec, Adrijana Šučur – sTOUdio Turistica

Strokovnjak iz prakse: Mateja Kozole

Miha je raziskovalec in asistent na FTŠ UP – Turistici, kjer se ukvarja s turističnim managementom s poudarkom na digitalizaciji in inovativnosti. Pet let je deloval kot asistent na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani, kjer trenutno zaključuje doktorski študij s področja uvajanja novih tehnologij v trženje in izvedbo turističnih storitev. Pred vstopom v akademsko srenjo si je Miha v tujini nabiral praktične delovne izkušnje v globalnih spletnih korporacijah, kot sta Bookasist in Booking.com. Raziskuje predvsem področje digitalizacije na preseku med trženjem in merjenjem uspešnosti v hotelirstvu in turizmu. Je eden izmed avtorjev trenutno veljavne nacionalne turistične strategije ter neutruden raziskovalec gastronomskih in vinskih turističnih destinacij doma in v tujini.

Mateja je diplomirana pravnica in strokovnjakinja za razvoj kadrov, ki komunikaciji namenja posebno pozornost. Svoje teoretično znanje je bogatila s prakso prek strokovnega dela na področju medijev (Žurnal, Dnevnik, RTV SLO, ipd.), odnosov z javnostmi (Unicef) ter kot avtorica na področju organizacije množičnih dogodkov s področja glasbe in scenskih umetnosti. Trenutno je zaposlena kot vodja kadrovske službe na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. V prostem času je velika ljubiteljica glasbe, filozofije in umetnosti ter pobudnica številnih dobrodelnih projektov.

Kako bo potekalo: Delavnica se bo izvajala preko spleta, natančneje preko Zoom aplikacije. Povezavo do delavnice boste po prijavi dobili na vaš elektronski naslov na dan izvedbe.

Za udeležbo na dogodku je potrebna predhodna prijava. Prijavite se lahko na elektronski naslov: minca.slakonja@visitcerkno.si ali na telefonsko številko: 064 277 696. Število mest je omejeno. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

Udeležba na delavnici je za udeležence brezplačna, saj je sofinancirana s strani Republike Slovenije in Evropskega sklada za regionalni razvoj, v okviru operacije »Dvig kompetenc vodilne turistične destinacije Cerkno«.

Lepo vabljeni!