Vabilo na delavnico: Sproščeno v leto 2019

0
551

LTO Laufar Cerkno v sodelovanju s Centrom za krepitev zdravja ZD Idrija organizira delavnico z naslovom »Sproščeno v leto 2019«, ki bo v sredo, 16. januarja, ob 17. uri, v prostorih Coworkinga Cerkno (VCC, Bevkova ul. 22).

Z novim letom prihajajo novi izzivi, ki od nas zahtevajo premik iz cone udobja, saj bomo le tako lahko osebnostno in poslovno napredovali. Spremembe pa v našem življenju lahko povzročajo stres. Ko stopamo novim zmagam naproti, je pomembno, da pomislimo tudi na naše zdravje in se naučimo uspešno spopadati s stresom, pri čemer so nam v pomoč različne sprostitvene tehnike.

Na izobraževalni delavnici boste:

  • spoznali osnovne značilnosti sproščanja in njegove koristi;
  • preizkusili tri različne tehnike sproščanja (dihalne vaje, postopno mišično sproščanje in vizualizacijo pomirjujočega kraja) ter spoznali njihove prednosti;
  • dobili priporočila kako jih lahko izvajate tudi sami kjerkoli in kadarkoli – doma ali v službi.

Delavnico bo vodila Martina Lukan, univ. dipl. psihologinja, predvideno trajanje dogodka je uro in pol.

Za udeležbo na dogodku je potrebna predhodna prijava. Prijavite se lahko na elektronski naslov: minca.slakonja@visitcerkno.si ali na telefonsko številko: 064 277 696. Število mest je omejeno. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

Izobraževalna delavnica je za udeležence brezplačna. Izvedena bo v okviru projekta »FORMICA 2 Cerkno-Idrija-Logatec«, ki je sofinanciran s strani Republike Slovenije in Evropskega sklada za regionalni razvoj ter projekta »Nadgradnja in razvoj preventivnih programov ter njihovo izvajanje v primarnem zdravstvenem varstvu in lokalnih skupnostih«, ki je sofinanciran s strani Republike Slovenije in Evropske Unije iz Evropskega socialnega sklada.

Zdravje je naše največje bogastvo. Poskrbimo zanj!

Lepo vabljeni.