Uporaba pametnega telefona v Cerknem, torek, 10. december 2019

0
404

LAS s CILjem sodeluje v operaciji sodelovanja LAS z nazivom Digitalne rešitve ZA izzive podeželja, ki je sofinanciran s strani Evropske unije iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republike Slovenije ter Občine Cerkno, Občine Idrija in ICRA d.o.o. Idrija.

V okviru projekta s pomočjo mobilne učilnice izvajamo brezplačna računalniška usposabljanja v manjših skupinah, ki so vam, prebivalcem Idrijsko-Cerkljanskega, blizu tako vsebinsko kot prostorsko. V sodelovanju z Društvom upokojencev Cerkno bomo v Cerknem izvedli naslednje izobraževanje v dveh 4-urnih sklopih (od 17:00 do 20:00):

UPORABA PAMETNEGA TELEFONA

Vsebina: karakteristike in na kaj moramo biti pozorni pri nakupu pametnega telefona, spoznavanje pametnega telefona, telefoniranje, pisanje sporočil, vpis novega stika v telefonski imenik, uporaba osnovnih aplikacij, uporaba fotoaparata in oblikovanje fotografij, vzpostavljanje povezave z internetom in uporaba spletnega brskalnika, uporaba e-pošte, nameščanje/odstranjevanje aplikacij (uporaba trgovine Google), aplikacije za brezplačno komuniciranje,…

S seboj prinesite svoj pametni telefon.

Kdaj:
ponedeljek, 9. 12. 2019, in
torek, 10. 12. 2019,
od 17:00 do 20:00
Kje: Društvo upokojencev Cerkno, Močnikova ulica 8, Cerkno

Izobraževanje bo potekalo v obliki tečaja, kar pomeni, da se morajo prijavljeni udeleženci udeležiti obeh srečanj. Če se kljub prijavi delavnic ne bi uspeli udeležiti, vas vljudno prosimo, da nas o tem obvestite najmanj dva delovna dneva pred dogodkom, da lahko ponudimo prosto mesto drugim zainteresiranim. Če nas o odjavi ne obvestite, pri naslednji organizirani delavnici vaše prijave ne bomo upoštevali.

Zaradi omejenega števila prostih mest je prijava obvezna na e-naslov izobrazevanje@icra.si ali po telefonu na številki 05 37 43 913.

Izvajanje operacije podpira Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja. Organ upravljanja za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2021 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Za vsebino promocijskega gradiva je odgovoren vodilni partner pri LAS s CILjem – ICRA d.o.o. Idrija.