Turistična kmetija Pri Flandru

0
5002

So področja in vasi prezrte in slabo poznane. Nekatere so skrite med grapami, druge ležijo visoko v gorah, tretjih sploh ni na zemljevidu. Vsem je v navadi skupni mir in spokojnost v neokrnjeni naravi. Zakojca je ena takšnih vasi. Tu so gozdovi, grape, pašniki in polja, njive in sadovnjaki, tu so domačije in prijetni ljudje. Leži visoko nad Baško grapo na pobočju kopaste Kojce, s pogledom na mogočni Porezen.

V goste vas vabijo, da si ob lahkotnih jutranjih sprehodih ali celodnevnih planinskih turah na Kojco (1303 m) ali Porezen (1632 m) sprostite telo in duha. Ob vrnitvi s potepanj vas k počitku vabijo sence dreves na domačem vrtu, za tihe in spokojne noči pa so vam na voljo stilsko opremljene dvoposteljne in triposteljne sobe s kopalnico, TV, brezžičnim internetom ter polpenzionsko ponudbo. Določene sobe gledajo na gore ali vrt. Posedite lahko v skupnem salonu ali na terasi. Na voljo je tudi otroška posteljica, otroška banja ter zunanji in notranji otroški igralni kotiček.

Prijetno presenečenje, predvsem za otroke so konji, ki mirno v svojem sedlu ali z zapravljivčkom popeljejo na okrog prav vsakogar. Z izkušenimi jahači pa se podamo v okoliške vasi ali na potep za več dni.

Okolica je priljubljena za jahanje, kolesarjenje in pohodništvo.

Naslov: Zakojca 1, 5282 Cerkno
E-pošta: info@kmetija-flander.si
Spletna stran: www.kmetija-flander.si
Telefonska številka: +386 (0)5 377 98 00
GSM številka: +386 (0)31 288 142