Turistična kmetija pr Šoštarju

0
5470

Nastanitev se nahaja na mirni lokaciji na nadmorski višini 1.000 m, samo 5 km od smučišča Cerkno. Obdajajo jo gozdovi in travniki, ponuja pa restavracijo ter sobe z brezplačnim brezžičnim internetom in s satelitsko TV. Gostinski del zajema kmečko izbo in restavracijo, restavracija nudi dovolj prostora za 60 gostov. V toplejših mesecih pa je na voljo tudi letni vrt. Kmečka izba je opremljena v starem kmečkem slogu, poseben čar pa ji tudi daje razstavljeno staro kmečko orodje. V mrzlih zimskih večerih pa se lahko pogrejete ob topli krušni peči.

V restavraciji v sklopu nastanitve, ki je opremljena v tradicionalnem slogu, vam postrežejo z lokalno kulinariko in z mednarodnimi jedmi, vsako jutro pa si lahko privoščite tudi samopostrežen zajtrk. Pripravijo vam Ajdove štruklje z orehi in sladko omako ali pa Sirove štruklje z drobtinami.

Če se vam je torej zahotelo po štrukljih – potem so pr’ Šoštarju pravi naslov.

V baru nudijo izbor toplih in hladnih napitkov. Vse sobe vključujejo sef, leseno pohištvo, strop z lesenimi tramovi in kopalnico s prho, sušilcem za lase ter z brezplačnimi izdelki za osebno nego. Hišni ljubljenčki so dovoljeni. V nastanitvi lahko uporabljate skupen vrt, teraso s sedežno garnituro in brezplačno parkirišče. V bližini se začenjajo pohodniške poti, v nastanitvi pa lahko rezervirate tudi vodene pohode.

Naslov: Davča 46, 4228 Železniki
E-pošta: info@turizem-sostar.si
Spletna stran: /
Telefonska številka: +386 (0)4 519 90 15
GSM številka: +386 (0)41 760 846