SPLETNO PREDAVANJE ALJOŠE BAGOLE: »KAKO BITI V REDU«

0
344

Občina Cerkno v sodelovanju z LTO Laufar Cerkno organizira spletno predavanje Aljoše Bagole:  »Kako biti v redu«, ki bo v sredo, 25. novembra, ob 17.00 uri.

»Le če si v redu s seboj, si lahko v redu s svetom.«

Aljoša Bagola, razglašen za slovenskega kreativnega direktorja desetletja, že dvajset let snuje največje tržnokomunikacijske projekte v Sloveniji in v širši regiji. Za svoje delo je prejel preko 150 nagrad in priznanj. Je priljubljen predavatelj in svetovalec na področju kreativnosti in duševnega zdravja ter avtor knjižne uspešnice Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke.

Vsebina predavanja:

  • Razumevanje ozadja delovanja mogočnih tehnologij naše dobe in vpliva na naše počutje
  • Prepoznavanje vzorcev delovanja, ki vodijo v neučinkovitost, izčrpanost in izgorelost
  • Strategije za boljše upravljanje z življenjskim zadovoljstvom in odnosi

Kljub resnosti in aktualnosti tematike je vsebina predavanja podana zelo dinamično in zabavno.

Kako bo potekalo:

Predavanje se bo izvajalo preko spleta, natančneje preko Zoom aplikacije. Povezavo do predavanja boste po prijavi dobili na vaš elektronski naslov na dan predavanja.

Predvideno trajanje : do 2 uri

Za udeležbo na dogodku je potrebna predhodna prijava. Prijavite se lahko na elektronski naslov: jasna.cesnik@visitcerkno.si ali na telefonsko številko: 05 37 34 645. Število mest je omejeno. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

Udeležba na dogodku je za udeležence brezplačna, saj je sofinancirana s strani Republike Slovenije in Evropskega sklada za regionalni razvoj, v okviru projekta FORMICA 4 Cerkno-Idrija-Logatec. Partnerji in tudi sofinancerji projekta so: LAS s CILjem, Občina Cerkno, Občina Idrija, Občina Logatec in Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija d.o.o.

Lepo vabljeni!