Predstavitev primera dobre prakse sobodajalstva v lokalnem okolju: Apartmaji Laznica

0
506

Občina Cerkno v sodelovanju z LTO Laufar Cerkno organizira dogodek z naslovom »Predstavitev Apartmajev Laznica kot primer dobre prakse sobodajalstva v lokalnem okolju«, ki bo v četrtek, 21. novembra, ob 17. uri, v prostorih Coworkinga Cerkno (Bevkova ulica 22).

Spoznajte zgodbo Apartmajev Laznica, ki ležijo tik ob vznožju Porezna, v idilični vasici Laznica.

V toplino hrastovega oz. bukovega lesa opremljeni apartmaji v svoje zavetje že drugo leto zapored privabljajo turiste iz celega sveta. Kljub relativno kratki poslovni poti beležijo odlične rezultate, ki so se v poletnih mesecih odražali v približno 80 % povprečni zasedenosti. K tovrstnemu uspehu botruje izjemen občutek za komunikacijo z gosti, smisel za detajle pri notranji opremljenosti apartmajev ter učinkovita predstavitev na različnih spletnih platformah (Booking.com, Airbnb, TripAdvisor, Expedia.com).

Vsebina predavanja:

  • Kako so začeli s sobodajalstvom oz. oddajo apartmajev;
  • vprašanja in zadrege, ki so se pojavile ob samem začetku;
  • priprava in urejanje apartmaja pred objavo na spletnih platformah;
  • kje oglašujejo, da dosežejo čim večjo zasedenost kapacitet;
  • Channel manager;
  • kako kontaktirajo z gosti;
  • zadolžitve, ki jih imajo kot sobodajalci;
  • zastavljeni cilji za naprej.

Predavala bo Janja Likar, lastnica Apartmajev Laznica.

Predvideno trajanje dogodka je 1 uro.

Za udeležbo na dogodku je potrebna predhodna prijava. Prijavite se lahko na elektronski naslov: minca.slakonja@visitcerkno.si ali na telefonsko številko: 064 277 696. Število mest je omejeno. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

Udeležba na dogodku je za udeležence brezplačna, saj je sofinancirana s strani Republike Slovenije in Evropskega sklada za regionalni razvoj, v okviru projekta FORMICA 3 Cerkno-Idrija-Logatec. Partnerji in tudi sofinancerji projekta so: LAS s CILjem, Občina Idrija, Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija d.o.o., Žan Menart s.p., Občina Logatec in Občina Cerkno.

Lepo vabljeni!