Pravljične urice v Šebreljah – tolminske pravljice

0
934

Pravljice so stare toliko kot človeški spomin; prehajajo iz ene generacije v drugo, se malček spremenijo, da ujamejo duh časa, potem pa hitijo naprej in nikoli jih ne zmanjka. Pripovedovalka Ana Duša, ki se s pravljicami intenzivno ukvarja že zadnjih deset let, bo pet zaporednih tednov v Šebreljah pripovedovala otrokom, pa tudi njihovim staršem, starim staršem, tetam, stricem, …

Drugo srečanje (tolminske pravljice) bo potekalo v torek, 27. marca 2018, od 17. do 18. ure v podružnični šoli Šebrelje.

Izvajalka delavnic: Ana Duša je pripovedovalka, dramaturginja in pedagoginja, ki se s pravljicami ukvarja več kot deset let. Začela je v pripovedovalski skupini Za dva groša fantazije na ljubljanskem Radiu Študent, po tistem pa je pripovedovala po različnih koncih Slovenije, pa tudi v tujini (Hrvaška, Italija, Francija, Avstrija). Razvijala in izvajala je delavnice pripovedovanja za različne skupine (otroci, pedagoški delavci, knjižničarji,…), sodeluje pa tudi z različnimi gledališči in šolami.

Zaradi organizacije srečanj so potrebne predhodne prijave na telefonsko številko 05 37 43 911 ali na e-naslov: mateja.bizjak@icra.si.

Izobraževanje je za udeležence brezplačno, saj je sofinancirano s strani Republike Slovenije, Evropske unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Občine Cerkno, v okviru projekta  Vključevanje ranljivih skupin v urbanih naseljih na območju LAS s CILjem.

KDAJ: torek, 27. marec 2018, od 17. do 18. ure

KJE: Podružnična šola Šebrelje

Vljudno vabljeni!

Občina Cerkno in ICRA d.o.o. Idrija, izvajalec projekta


Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.