Pestro dogajanje v Coworkingu Cerkno

0
645

Pretekli mesec je zaznamovalo pestro dogajanje v prostorih Coworkinga Cerkno, ki je bilo prilagojeno različnim interesom in ciljnim skupinam. LTO Laufar Cerkno je namreč v sklopu projekta FORMICA 2 Cerkno-Idrija-Logatec organiziral dva dogodka, ki sta dodobra napolnila omenjene prostore.

Sredina januarja je bila kot nalašč za tiste, ki so si za novoletno zaobljubo zadali bolj umirjeno, sproščeno življenje, saj so na delavnici z naslovom »Sproščeno v leto 2019«, ki jo je vodila psihoterapevtka Martina Lukan, spoznali nekaj preprostih in učinkovitih tehnik sproščanja. Dogodek je potekal v soorganizaciji s Centrom za krepitev zdravja ZD Idrija. Glede na dober odziv se v bodoče obeta tudi izvedba sklopa delavnic na vedno aktualno temo premagovanja stresa.

Konec meseca pa je LTO Laufar Cerkno v sodelovanju z mrežo ENSVET organiziral predavanje namenjeno podjetjem in zainteresiranim posameznikom. Na predavanju je energetski svetovalec mreže ENSVET udeležencem predstavil podrobnosti in novosti v razpisih EKO sklada.

Organizator napoveduje, da bodo dogodki v mesecu februarju podjetniško usmerjeni.
V torek, 12. februarja, bo namreč v prostorih Večnamenskega centra Cerkno, od 17. ure dalje, potekala delavnica na temo razvoja prave ideje v uspešno poslovno zgodbo. Delavnico bo vodil Matija Goljar – podjetnik, pedagog in voditelj oddaje Štartaj, Slovenija!. Dogodek je namenjen tako tistim, ki že imate poslovno idejo in jo želite razvijati naprej, kot tudi tistim, ki idejo še iščete.

Vabljeni vsi, ki si želite sodelovanja z najboljšim podjetniškim mentorjem v Sloveniji.