Odstiranja znanj prednikov – Samozdravljenje – 3. del: Samozdravljenje preko stika z energijo Zemlje

0
515

Samozdravljenje preko stika z energijo Zemlje so poznala domala vsa tradicionalna ljudstva sveta. Ker so živeli skladno z naravo so natanko poznali načine in sredstva samopomoči. Sodoben, “civiliziran” človek se je na račun domnevno olajšanega načina življenja odrekel samozdravljenju in obilju, ki ga je bil nekdaj deležen z strani narave ter prepustil področje lastnega zdravja alopatski medicini.

Za odsotnostjo stika z Zemljo trpimo vsa živa bitja. Drastično se odraža v primerih dolgotrajnih prekinitev zemljenja, čemur sledijo obolevanja brez razlag v okvirih obstoječega sistema. Nezanemarljiv je tudi učinek ustvarjanja tujega in vsem živim bitjem nenaravnega okolja z uporabo sodobnih komunikacijskih tehnologij in drugih škodljivih električnih naprav, ki nam nevarno dvigajo električni potencial.

Pasivni in enostranski način ozemljevanja nam ob nehotenem stiku z Zemljo pretoči negativno nabite elektrone z bosonogstvom, blatnimi kopelmi ali vsakdanjim neposrednim stikom z zemljo. Pomaga nam preprečevati vnetne in druge patogene procese v organizmu. Mnogo pomembnejši in učinkovitejši pa je zavestno proaktiven pristop k ozemljevanju. Slednjega vzpostavljamo z osvojenim načinom življenja, vsakdanjimi vizualizacijami povezave do Zemlje kot živim in inteligentnim bitjem, z razvijanjem senzibilizacije do dreves in sodelovanja z njimi ter geomantijsko komunikacijo za harmonizacijo prostora in pokrajine.

Predaval bo Marjan Kogelnik.

KDAJ: sobota, 09. marec 2019, ob 10. uri

KJE: Gabrijel, Cerkno

Vstop prost.