Nadaljevalna kulinarična delavnica za gostinske in turistične ponudnike – torek, 26. marec

0
208

LTO Laufar Cerkno gostinske in turistične ponudnike vabi na nadaljevalno izobraževalno kulinarično delavnico z naslovom »Oblikovanje in razvoj inovativnega kulinaričnega produkta v Idrijsko – Cerkljanski regiji 2«, ki bo potekala v dveh delih, in sicer v torek, 26. 3. in sredo, 27. 3. 2019,  ob 16. 00 uri, v Hotelu Cerkno (Sedejev trg 8).

Izobraževalna delavnica je za udeležence brezplačna, saj je sofinancirana s strani Republike Slovenije in Evropskega sklada za regionalni razvoj, v okviru projekta Dobimo se na tržnici 2.

Cerkljansko in Idrijsko sta destinaciji s pestro ponudbo lokalnih jedi. Na nadaljevalni kulinarični delavnici boste pridobljeno znanje iz prve kulinarične delavnice, ki je potekala novembra 2018, še nadgradili in v interakciji s predavateljem sestavili, oziroma oblikovali meni za jed iz lokalno-regionalnih sestavin ter ga seveda tudi pripravili in postregli.

Dobrodošli tudi vsi, ki na prvi delavnici niste bili.

Več o vsebini posameznih srečanj si lahko preberete v priloženem VABILU.

Veselimo se snidenja z vami in vas lepo pozdravljamo.