Laški sejem 2019

0
743

Kot je že tradicija se v Lazcu vsako leto v avgustu odvija »laški sejem«.

V petek, 16. 08. 2019, se ob 17. uri začne srečanje ljudskih godcev poimenovano po našem dolgoletnem članu »Albinov večer«, kjer se zberejo različni godbeniki iz bližnje in širše okolice. Prijave se zbira na samem prizorišču.

Predvidoma po 20-i uri, po končanem nastopu vseh prijavljenih posameznikov in ansamblov, se večer nadaljuje z vaško veselico. Zabaval nas bo ansambel Erazem, ki bo poskrbel, da se bomo ob jedači in pijači zabavali do poznih jutranjih ur. V spodnji galeriji še nekaj slik iz lanske prireditve.

V soboto popoldan bo društvo ljudskih godcev Stari meh Lazec poskrbelo, da si po dolgi noči razbistrimo naše misli in razgibamo telo. Po 14-i uri se dobimo na prizorišču, kjer se lahko prijavimo na »Laški Izziv«. Ob 15. uri se bomo podali na oviratlon, ki vodi po poteh okoli naše vasi. Med potjo bo poskrbljeno za zabavo ob premagovanju ovir. Zabava tako za mlade in nekoliko manj mlade zagotovljena. Nekaj utrinkov iz preteklih let na povezavi: https://www.youtube.com/watch?v=xyvvuREtnuM

Na samem prizorišču bo poskrbljeno tudi za najmlajše z organizirano animacijo.

Po končanem športnem dogodku bo vajeti prevzel one man band »Music man Mike«. Da pa ne bo potrebno domov pred jutrom, pa bodo poskrbeli še lokalni Dj-ji.

Lepo vabljeni v Lazec.