Kulinarični dogodek: Vikend jedi iz mesa in mleka drobnice (22. november)

0
196

Vabljeni na kulinarični dogodek: Vikend jedi iz mesa in mleka drobnice, ki bo potekal med 22. in 24. novembrom na Cerkljanskem in Idrijskem.

Ponudba na različnih kulinaričnih točkah in priložnost za kosilo, večerjo, prigrizek in nakup.

Program za petek, 22. novembra 2019:

  • Jagenjčkove krače.
    Gostišče Gačnk v Logu, Dolenji Novaki 1, Cerkno
    *Možnost prehodne najave na
    T: 05 37 24 005.
  • Jagnječji burgerji, pečena jagnjetina, možen nakup svežega mesa jagnjetine.
    Mesoteka KGZ Idrija, Slovenska cesta 27, Spodnja Idrija
    T: 05 37 43 278
  • Butična ponudba izdelkov iz ovčjega mleka kmetije Konda iz Bele krajine.
    Trgovina Vitaminčk, Idrija
    M: 051 373 454

Celoten program najdete na TEJ povezavi.

Tematski kulinarični dogodek »Vikend jedi iz mesa in mleka drobnice« poteka v okviru projekta »Novi izzivi slovenske drobnice« v katerem sodelujejo LAS Notranjska, LAS Dolenjska in Bela Krajina, LAS Zgornje Savinjske in Šaleške doline ter LAS s CILjem. Aktivnosti so financirane s pomočjo Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republike Slovenije. Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Za vsebino informacij je odgovoren LAS s CILjem.