Koncert SLOVENSKO – DALMATINSKI VEČER

0
668

Vabljeni na koncert v nedeljo, 17. februarja 2019, ob 17. uri v Osnovno šolo Cerkno.

Prodaja vstopnic: Trafika 3dva Cerkno, TIC IDRIJA, Eventim, Petrol, Pošta, društva, Gostišče pri Flandru, 041 749 060.

Citrarka Tanja Zajc Zupan vas vabi na koncert SLOVENSKO-DALMATINSKI VEČER, ki bo v nedeljo 17. februarja 2019 ob 17.00, v Osnovni šoli Cerkno.

Poleg Tanje bodo nastopili še Klapa Volosko s Hrvaške in pevka Teja Saksida. Večer bo vodila Tanjina hči Ana. Nastopajoči bodo izvedli čisto poseben večer. Mili zvoki citer se bodo zlili z dalmatinskim melosom, višek koncerta pa bo preplet vseh nastopajočih, mandolin in čudovitega petja ter točka, ko Tanja in Ana poslušalce popeljeta v čudovito melodijo in besede iz filma Cvetje v jeseni – Ana interpretira odlomek iz filma, ko Janez zaprosi Meto za roko.

Zaigrali in zapeli bodo narodnozabavne pesmi, slovenske popevke, dalmatinske pesmi in evergreene: Avsenikov venček, Morska pravljica, Ne bodi kot drugi, Ribič, ribič me je ujel, Larina pesem iz filma dr. Živago, La paloma … In pesmi, ki jih v izvirniku izvajajo najbolj znane klape, Tereza Kesovija, Severina …: Vilo moja, Oči boje lavande, Anđele moj, Copacabana, Gardelin iz filma Petelinji zajtrk, Sunčane fontane, Moja poslednja i prva ljubavi … Večer je ganljiv, poln emocij, nostalgije in presežkov.

Koncerti po Sloveniji so odlično sprejeti, obiskovalci pa pravijo, da je to dogodek z odlično izbrano glasbo, ki se dotakne duše, razveseljuje srce in je lepo darilo ali presenečenje za drage osebe. Vabljeni, da koncert doživite v živo.

V predprodaji je cena vstopnic 14 €, na dan koncerta bo 16 €.

Organizator: TZZ d.o.o.

V poslušanje in ogled:

Cvetje v jeseni: Tanja in hči Ana

ogled 23. minuta https://4d.rtvslo.si/arhiv/dobro-jutro/174587778

Vse je lepše, ker te ljubim: Tanja in Teja Saksida

https://www.youtube.com/watch?v=-tGHdFJw8TY

Avsenikov venček: Tanja, Teja Saksida

https://www.youtube.com/watch?v=HgNC7WXCeKY