Kmetija Camp Zalaze

0
4323

Ekološka kmetija Zalaze je od samega centra Cerkna oddaljena le 2 km. Nahaja se v vasi Zakriž, nekoliko odmaknjena od središča vasi.

To je idealen kraj za tiste, ki si želijo oddiha sredi narave, stran od mestnega hrupa in množice turistov. S kmetije je čudovit razgled na cerkljansko hribovje. Je tudi odlična izhodiščna točka za obisk vseh aktivnosti, zanimivosti in znamenitosti, ki jih ponuja cerkljanska. Na sami kmetiji si boste lahko ogledali staro, še delujočo sušilnico sadja.

Na kmetiji se nahaja prostor za postavitev dveh večjih ali več manjših šotorov. Možna je souporaba kopalnice z wc-jem in tušem s toplo vodo, po dogovoru pa tudi uporaba žara za peko na prostem. V lopi je dovolj prostora, za druženje in piknike za skupine do 30 oseb, tako v lepem kot v slabem vremenu.

Če vas preseneti naliv ali vam šotora še ne uspe postaviti, se lahko zatečete v prostor s pogradom in raztegljivim kavčem, ki je opremljen z majhno kuhinjo.

Urejen je prostor za avtodome z možnostjo priključitve na električno energijo ter pitno vodo in odvajanjem odpadnih voda ter praznenje kemičnih wc-jev iz avtodoma.

Motorist pa lahko svoje jeklene konjičke, parkirajo pod streho.

Kmetija razpolaga tudi z velikim travnikom ob reki Idrijci, ki je primeren za taborjenje (taborniki, skavti, razne skupine).

Po dogovoru, vas lahko pospremimo do prečudovitih cerkljanskih slapov, vojaških kavern v Zakrižu in ostalih znamenitosti cerkljanske.

Naslov: Zakriž 16A, 5282 Cerkno
E-pošta: kmetija.zalaze@gmail.com
Spletna stran: www.kmetija-camp-zalaze.si
GSM številka: +386 (0)31 569 246 (Jernej)