Gostišče Grapar

0
4566

Če ste ljubitelj narave in miru, potem so naši kraji v objemu Cerkljanskih hribov pravi naslov za vas. Pot do gostišča v vasi Planina nad Cerknim vas vodi skozi neokrnjeno naravo, ki ponuja neštete možnosti za ljubitelje zelenih in belih športov. Tu vam bodo postregli s pestro kulinarično ponudbo, z doma pridelano in pripravljeno hrano. Okušali boste hišne dobrote iz kmečke kuhinje. Zelenjava, suhi mesni izdelki, štruklji, sladice, marmelade, sokovi, čaji, žganje in likerji iz domačega kotla so le potrditev za vašo pravo odločitev. Staro tradicijo so povezali s sodobnim utripom življenja. Za užitek tako lahko prespite na kozolcu ali pa na senu, sicer so vam na voljo prenočišča, ki bodo zadovoljila tudi najzahtevnejše goste.

Ponujajo letni vrt s piknik prostorom in žarom, restavracijo, teraso, parkirišče in garažo za motorje, shrambo za športne rekvizite, družabni prostor in internetni kotiček. Tudi na otroke niso pozabili, zato se tu najde otroško igrišče, igralni kotiček, zunanja igrala ter možnost najema otroške opreme. Za sprostitev in veselje se lahko poigrate z malimi konji in osli ali pa si naberete zelišča. V bližini kmetije se lahko podate na številne pohodne poti, ribolov, kot tudi jahanje. Za ljubitelje kolesarjenja pa nudijo tudi možnost izposoje koles.

Prijazno vas bodo sprejeli in preživeli boste prečudovite in nepozabne počitnice ali dopust v skrivnostno razgibani in neokrnjeni naravi.

Naslov: Planina pri Cerknem 47, 5282 Cerkno
E-pošta: simona.sirnik@gmail.com
Spletna stran: /
Telefonska številka: +386 (0)5 372 41 17
GSM številka: +386 (0)41 651 081