Gostišče Gačnk v Logu

0
4638

V prenovljenem gostišču, na stičišču Alp in Krasa, 3 km iz Cerknega, sredi čarobno razgibanega hribovitega terena, ob poti na Smučarski center Cerkno, so za vaše udobje in dobro počutje povezali tradicijo s sodobnostjo. V zelenem objemu narave vas pričakuje poslednja primorska oaza. Osvežujoč hlad letnega vrta v senci dreves, ob igrivem vrvežu reke Cerknice, ali topla domačnost ob krušni peči, vam čez vse leto nudita miren ambient za miren oddih ali aktivne počitnice. Restavracija se nahaja v sklopu gostišča Gačnk v Logu in nudi specialitete klasične, mediteranske in domače kuhinje.

Gostišče lahko obiščete v manjši ali večji družbi, sami ali z družino, lahko se odločite za kosilo ali večerno slavje, odmaknjen dopust ali razgibano razvedrilo. Vsem željnim piknika ponujajo prostor za piknik z igriščem za odbojko na mivki in baliniščem ter možnost kampiranja na bližnjih travnikih. Na voljo vam je 9 komfortno opremljenih sob z organizirano hrambo smučarske in druge opreme.

V gostišču vam je tako na voljo devet dvo-, tro- in štiriposteljnih sob, ki so opremljene s kopalnico, TV sprejemnikom in možnostjo dostopa do interneta. V njih je moč začutiti domačo toplino in udobno klimo, saj se gostišče nahaja v osrčju neokrnjene narave. V pritličju gostom nudijo topel prostor za hrambo smučarske opreme.

Vsem motoristom, ki se ustavijo v Gostišču Gačnk v Logu, pripravijo posebno dobrodošlico. Motoristom je na voljo brezlačno kampiranje in brezplačna garaža. Poskrbijo, da ste po vožnji deležni bogatih kulinaričnih užitkov, pred nadaljevanjem poti pa vam predstavijo motoristične poti v okolici in širše po Sloveniji ter tujini.

Naslov: Dolenji Novaki 1, 5282 Cerkno
E-pošta: peternel.blaz@siol.net
Spletna stran: www.cerkno.com
Telefonska številka: +386 (0)5 37 24 005
GSM številka: +386 (0)41 636 746