Dober odziv na “Prednovoletni podjetniški zajtrk”

0
357

V sredo, 18. 12. 2019, je v prostorih Coworkinga Cerkno potekal Prednovoletni podjetniški zajtrk, ki sta ga organizirala LTO Laufar Cerkno in Občina Cerkno. Glavni namen dogodka je bila izmenjava dobrih praks med uspešnimi podjetniki v lokalnem okolju ter sooblikovanje vsebine programa nadaljnjih izobraževanj v okviru projekta FORMICA 3 Cerkno-Idrija-Logatec.

Svoje zgodbe o začetkih, izzivih na podjetniški poti ter pomembnih dosežkih v preteklem letu, so delili različni turistični ponudniki, lokalni podjetniki z rokodelsko dejavnostjo, butičnimi produkti ter dejavnostmi s področja interaktivnih rešitev.

Nadalje je 13 udeležencev ob kavi in jutranjih prigrizkih razpravljalo o tem katera znanja bi jim koristila v prihodnje na poslovni poti, s čimer so sooblikovali nabor tem za izvedbo nadaljnjih izobraževanj in coachingov.

Glede na dober odziv in konstruktivno diskusijo s strani udeležencev, v bodoče načrtujemo še več tovrstnih srečanj, namenjenih mreženju in povezovanju lokalnega okolja ter izmenjavi mnenj različnih deležnikov.