Delavnica s Sašo Einsiedler: »Kako do osebnega in poslovnega uspeha«

0
384

Občina Cerkno v sodelovanju z LTO Laufar Cerkno organizira delavnico z naslovom »Kako do osebnega in poslovnega uspeha«, ki bo v četrtek, 2. julija, ob 17.00 uri, v prostorih Večnamenskega centra Cerkno (Bevkova ulica 22).

Kadar smo navajeni na določen način delovanja, se zelo težko spremenimo. To se je izkazalo tudi v času epidemije koronavirusa, ko smo bili pahnjeni v drugačen način razmišljanja in obnašanja. Nekateri so se znašli, drugi malo manj. Naši možgani ljubijo poznano in ravno zato je tako težko sprejemati odločitve, da bomo npr. v svoj posel uvedli določene spremembe, prenehali s kajenjem, začeli bolj zdravo živeti, se manj “sekirati”…
Na predavanju bomo natančno pregledali način delovanja našega uma. Ko poznamo te zakonitosti, jih lahko uporabimo sebi v prid. Naš um je namreč priden delavček, ki nas uboga na vsakem koraku, posluša naša navodila in nam skuša ugoditi oz. nas zavarovati.

Delavnico bo izvedla Saša Einsiedler – licencirana trenerka uspešnosti po Jacku Canfieldu, mednarodna licencirana trenerka persolog DISC, DreamBuilder coach, praktik hipnoze, mediatorka, komunikacijska trenerka, avtorica, motivacijska govornica, podjetnica (svoje podjetje ima že 20 let) in mama 5 otrok. Mnogi se Saše spominjamo z radia in televizije, danes pa je tudi avtorica dveh priročnikov: Moja samopodoba je moja odločitev in Trening komunikacije in javnega nastopanja s Sašo Einsiedler.

Predvideno trajanje: 2 uri

Za udeležbo na dogodku je potrebna predhodna prijava. Prijavite se lahko na elektronski naslov: minca.slakonja@visitcerkno.si ali na telefonsko številko: 064 277 696. Število mest je omejeno. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

Udeležba na dogodku je za udeležence brezplačna, saj je sofinancirana s strani Republike Slovenije in Evropskega sklada za regionalni razvoj, v okviru projekta FORMICA 3 Cerkno-Idrija-Logatec. Partnerji in tudi sofinancerji projekta so: LAS s CILjem, Občina Idrija, Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija d.o.o., Žan Menart s.p., Občina Logatec in Občina Cerkno.

VABILO (.pdf datoteka)

Lepo vabljeni!