Delavnica: Kako iz prave ideje razviti uspešno poslovno zgodbo?

0
700

LTO Laufar Cerkno organizira delavnico z naslovom »Kako iz prave ideje razviti uspešno poslovno zgodbo«, ki bo v torek, 12. februarja 2019, ob 17. uri, v prostorih Večnamenskega centra Cerkno (Bevkova ul. 22).

Verjetno se je vsak od nas že kdaj vprašal, “kaj pa če…?” in razmišljal o svojem poslu. Za vse tiste, ki bi želeli ta preskok dejansko uresničiti, ne glede na to, ali ste trenutno zaposleni, že imate svojo poslovno zamisel, ali pa šele iščete idejo za svoj posel, pripravljamo povsem praktično naravnano delavnico, ki vas bo v štirih korakih vodila skozi celoten proces od razdelave svoje bodoče poslovne ideje, izdelave prve testne ponudbe, pa do pridobitve prvih strank in začetka uspešnega poslovanja. Udeleženci se boste naučili, kako izbrati poslovno zamisel, ki vam je pisana na kožo, kako preveriti, ali se splača začeti podjetniško pot ter kako si s poslom zagotoviti dovolj prihodkov, da lahko od njega živite.

Udeleženci se lahko na delavnico prijavite s konkretno poslovno idejo, ki jo želite razvijati, ali pa jo boste s pomočjo izvajalca razdelali na srečanju.

Delavnico bo izvedel Matija Goljar – podjetnik, pedagog in voditelj oddaje Štartaj, Slovenija!

Matija je najbolj znan kot podjetniški mentor, ki ob nedeljah na POP TV vodi oddajo Štartaj, Slovenija! – a v “resničnem” življenju vodi podjetniški pospeševalnik Ustvarjalnik – enega največjih mednarodnih mentorskih programov za podjetnike začetnike.

Predvideno trajanje delavnice je dve uri.

Za udeležbo na dogodku je potrebna predhodna prijava. Prijavite se lahko na elektronski naslov: minca.slakonja@visitcerkno.si ali na telefonsko številko: 064 277 696. Število mest je omejeno. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

Delavnica je za udeležence brezplačna, saj je sofinancirano s strani Republike Slovenije in Evropskega sklada za regionalni razvoj, v okviru projekta FORMICA 2 Cerkno-Idrija-Logatec. Partnerji in tudi sofinancerji projekta so: LAS s CILjem, Občina Idrija, Občina Cerkno, Občina Logatec in LTO Laufar Cerkno.

Lepo vabljeni!

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.