Delavnica: Facebook in Instagram oglaševanje

0
381

Občina Cerkno v sodelovanju z LTO Laufar Cerkno organizira delavnico z naslovom »Facebook in Instagram oglaševanje« ki bo v sredo, 11. marca, ob 16.30. uri, v prostorih Coworkinga Cerkno (Bevkova ulica 22).

Družbena omrežja predstavljajo pomemben komunikacijski kanal za uspešno pozicioniranje na trgu ter dvig prepoznavnosti podjetja, oziroma blagovne znamke. Oglaševanje na družbenih omrežjih ponuja možnost informiranja in širitve baze ciljne populacije, ki jo lahko nato (brezplačno) nagovarjamo.

Si želite bolj učinkovito izkoristiti potencial Facebooka in Instagrama? Želite pridobiti nove stranke in povečati promet na vaši spletni strani ter izvedeti kako vzpostaviti in vzdrževati odnos s sledilci?

Na delavnici boste:

  • slišali osnovno razlago prodajnega lijaka in izvedeli katerega od kanalov uporabiti v kateri fazi;
  • spoznali kakšne možnosti ponujata Facebook in Instagram oglaševanje (pregled tipov oglasov, pregled vseh možnosti ciljanja ustreznega občinstva na platformi);
  • slišali razlago najbolj pogosto uporabljenih metrik v Facebook in Instagram oglaševanju;
  • dobili vpogled v Facebook oglaševalski račun in povezavo z ostalimi entitetami, kot npr. Google Analytics, za maksimalno učinkovito oglaševanje in merjenje uspešnosti oglaševanja;
  • spoznali namen in načine postavitev osnovnih ciljnih občinstev za ponovno ciljanje (remarketing).

Delavnico bo izvedla Anja Rus (Red Orbit) – strokovnjakinja za oglaševanje na največjih digitalnih platformah, Google AdWords, Facebook in LinkedIn. Na Red Orbitu svojo glavno ekspertizo uspešno združuje s poznavanjem in povezovanjem Google analitike, vsebin in kreiranjem oglasnih pristopov za naročnike. Predvideno trajanje: 3 ure

Za udeležbo na dogodku je potrebna predhodna prijava. Prijavite se lahko na elektronski naslov: minca.slakonja@visitcerkno.si ali na telefonsko številko: 064 277 696. Število mest je omejeno. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

Udeležba na dogodku je za udeležence brezplačna, saj je sofinancirana s strani Republike Slovenije in Evropskega sklada za regionalni razvoj, v okviru projekta FORMICA 3 Cerkno-Idrija-Logatec. Partnerji in tudi sofinancerji projekta so: LAS s CILjem, Občina Idrija, Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija d.o.o., Žan Menart s.p., Občina Logatec in Občina Cerkno.

Lepo vabljeni!