CMAKoncert: Trije Muškištirje

0
1753

Vabljeni v petek, 29. decembra na CMAKoncert: Trije muškištirje. Skupina Trije muškištirje se je formirala leta 2016 v Franciji. Člani skupine so se spoznali na na gostovanju v St. Tropez-u s KD Simfonični orkester Cantabile. Povezuje jih ljudska glasba z razgibanimi aranžmaji in zanimivim zvokom akustičnih inštrumentov.
Da gre za kvalitetno in zanimivo skupino, ki nas zagotovo ne bo pustila hladnih, pričajo številna sodelovanja muškištirjev z raznoraznimi slovenskimi glasbeniki in bendi.

Danijel Bogataj je violinist skupine Čedahuči in kitarist pri zasedbi Good Vibrations in Fed Horses.

Jure Maček je odličen bobnar in tolkalist ki sodeluje z različnimi glasbeniki, kot so: Gal GjurinČedahučiSevera GjurinTinkara Kovač, swing zasedbo Mopedi…

Nejc Klun je zelo mlad kontrabasist, ki veliko obeta, s skupino Salt PeeNuts se počasi in vztrajno prebija na slovensko jazz sceno.

Rok Škrlj pri Treh muškištirjih igra ukulele, obvlada pa tudi klarinet ter bass kitaro. Je učitelj v glasbeni šoli Godalkanje, poleg tega pa je tudi član zasedb Fed HorsesSamo Budna & BandJacuzzy KrallSimbolični Orkester in D’Zombies.

KDAJ: petek, 29. december 2017, ob 21. uri

KJE: MC C.M.A.K. Cerkno, Bevkova 11, Cerkno

FB dogodek: https://www.facebook.com/events/197773277456890/