Apartmaji Zlata lisička

0
5525

Le nekaj sto metrov od smučišča Cerkno, se nahaja prekrasna lesena hiša – Zlata Lisička. Njena svetla naravna barva daje občutek topline, vonj smrekovega lesa pa vam ob vhodu v hišo pričara prijetno vzdušje, ki se nadaljuje ob kaminu dnevne sobe ter dvema z lesom oblečenima sobama in samostojnim kopalnim prostorom spodnjega luksuzno opremljenega apartmaja v velikosti 75m2, kar omogoča prijetno bivanje do 6 osebam.

Nadstropje višje se nahaja mansardni del apartmaja z ločenim vhodom, ki je po prostornosti in razporeditvi povsem enak, le da je strešni del opremljen z dodatnimi strešnimi okni, ki služijo za bolj svetel prostor.

V kletnem delu se nahaja wellness soba s finsko savno in jacuzzijem za 5 oseb, kot tudi shramba za smuči in še kaj. Zaradi same lege hiše je kletni del tudi deloma pritlični del, saj je možen izhod na 70 kvadratnih metrov veliko teraso s pogledom na travnik in gozd.

Le 200 metrov vas loči od belih strmin enega najlepših smučarskih centrov v Sloveniji. Če ste ljubitelj pohodništva ali kolesarjenja, je cerkljansko idrijski svet pravi za vas, saj ponuja veliko turističnih poti.

Naslov: Gorenji Novaki 23, 5282 Cerkno
E-pošta: apartmaji.zlata.lisicka@gmail.com
Spletna stran: /
GSM številka: +386 (0)51 342 175