Apartmaji Srnca Cerkno

0
4273

V Apartmajih Srnca dobite vse kar potrebujete za brezskrbne počitnice. So moderno opremljeni s poudarkom na domačnosti. Brezplačna brezžična internetna povezava bo poskrbela, da ste povezani tudi v neokrnjeni naravi s svetom. Na voljo vam je finska savna v pritličju tako pozimi kakor poleti. Po smučanju se boste razvajali v prijetni toplini, ki jo pričara le prava savna.

Posebej za smučarje, ki ne marate vsakodnevne vožnje do smučišča – stopite iz hiše in že ste na smučarski progi. Gostom naših apartmajev je omogočeno brezplačno nočno osvetljeno sankanje in smučanje na sankaški progi Smučarskega centra Cerkno. V poletnem času pa vam je le korak oddaljen Bike & fun park Cerkno. Za hišo je urejen prostor za sončenje (z ležalniki) z najlepšim panoramskim razgledom.

Po smučanju vam je na voljo smučarska shramba, kjer vas bodo vaši čevlji naslednji dan pričakali topli in pripravljeni na nov smučarski dan. Brezplačno si lahko izposodite sanke in »sedež na smučki«. Na voljo so vam različni apartmaji (tudi do 6 oseb), z ali brez balkona, v pritličju, osrednjem delu ali v 1. nadstropju.

Naslov: Gorenji Novaki, 5282 Cerkno
E-pošta: info.srnca@gmail.com
Spletna stran: www.srnca.si
Telefonska številka: +386 (0)41 584 233
GSM številka: +386 (0)51 214 678
GSM številka: +386 (0)41 584 233