Apartma Zelena dolina

0
324

Apartma Zelena Dolina (66 m2) vam ponuja udobno namestitev v idilični zeleni dolini, nedaleč stran od Cerkna (2 km), Smučarskega centra Cerkno (8 km) in Partizanske bolnice Franja (3 km).
Moderno opremljen apartma vam ponuja udobno preživljanje prostega časa, ne glede na to ali se odločite za krajši ali daljši oddih.
Nov apartma je opremljen s sodobno tehnično opremo, sektorsko prilagodljivo razsvetljavo, USB polnilnimi enotami v dnevni sobi in spalnici, pametni TV sprejemnik z ambientalno osvetlitvijo, spletnim radijskim sprejemnikom in ostalimi podrobnostmi za vašo udobno namestitev.

Kuhinja predstavlja dušo vsakega stanovanja. Majhnega ali velikega. In tako je tudi v našem apartmaju. Na voljo vam je popolnoma opremljena kuhinja, opremljena s sodobnimi aparati in… kafetiero. Za najboljšo kavo!
Travniki, gozdovi, polja in hribi predstavljajo Cerkljansko. In del tega smo se trudili prenesti v notranjost apartmaja. Naj si gre za izbrane suhe cvetove in trave, domač rastlinski terarij ali sveže travniško cvetje. Unikaten izbor aranžmajev vam bo pričaral svežino in prostranstvo v vsakem trenutku dneva.
Pomembno pa je, da vam lastniki ne ponujajo “samo” apartmaja. Ponujajo vam doživetje. Pišite jim in z veseljem vam bomo predstavili možnosti, ki vam jih ponuja ta del Slovenije. Redne cene najema se gibljejo med 108 in 135 EUR na noč. V kolkor pa se odločite, da boste v apartmaju preživeli 3 dni ali več, vam ponujajo 10% popust.

Apartma Zelena dolina ****, Cerkno

MaKo studio, Matjaž Kosmač s.p.

Naslov: Poljane 6, 5282 Cerkno

E-pošta: info@zelenadolina.si

Spletna stran: www.zelenadolina.si

GSM številka: 051 351 290 (Nika)