Apartma Laznica

0
3898

Apartma Laznica se nahaja v idilični vasici (Laznica), od mesta Cerkno oddaljena le 2 km, od Smučarskega centra Cerkno pa 13 km. V toplino masivnega hrastovega lesa opremljen apartma lahko sprejme 4 osebe na osnovnem ležišču + 2 osebi na pomožnem ležišču. Nahaja se tik ob glavni cesti, ki vodi do zanimivih vasi Cerkljanskega hribovja. Zaradi pritlične lege je dostopen tudi invalidnim osebam.

V bližini se Vam ponuja nešteto možnosti za aktiven oddih: od smučanja na najmodernejšem smučišču, do pohodništva (na Blegoš, Kojco ali pa Porezen , ki je od apartmaja oddaljen le dobri 2 uri hoda). Ljubitelji kolesarjenja se lahko podate do Zakojce, tam obiščete domačijo pisatelja Franceta Bevka ter se naučite veščin jahanja na turistični kmetiji. Željni spustov z gorskimi kolesi, pa zagotovo sprostite adrenalin v Bike and fun park Cerkno. V neposredni bližini je reka Idrijca, ki privablja ribiče ter vse, ki se v vročih poletnih mesecih radi osvežite v reki. Ljubitelji termalnih voda, pa po celodnevnih aktivnostih lahko obiščete mini Terme Cerkno.

Če pa vam prija bolj miren oddih, boste pri nas lahko uživali v čudovitih razgledih na bližnje vrhove, v sprehodu po gozdu, nabiranju gob, zelišč itn.

Prav tako pa ne manjka kulturnih znamenitosti v okolici. Muzej v Cerknem ponuja odličen vpogled v zgodovino in razvoj samega kraja ter vam predstavi Laufarje, ki sodijo med znane pustne like na Slovenskem. V času bivanja pri nas, pa nikakor ne smete izpustiti ogleda Partizanske bolnice Franja, spomenika humanosti iz časa II. svetovne vojne ali pa Rudnika živega srebra v Idriji.

V apartmaju vam je na voljo:
– predsoba, kjer je možna hramba smučarske opreme,
– sodobno opremljen bivalni del s kuhinjo (indukcija, pomivalni stroj, pečica, hladilnik z zamrzovalnikom),
– kopalnica s pralnim strojem ter
– spalnica z zakonskim pogradom,
– brezplačen Wi-Fi in kabelska TV

V današnji dobi hitrega življenjskega tempa, nenehnih službenih obveznosti ter neprestanega stresa, je obisk narave in sprememba okolja dobrodošla sprostitev za vsakogar. Verjamemo, da boste pri nas našli nekaj zase, za svojo dušo in domov odšli polni nepozabnih doživetij in novega elana.

LOKACIJA
Lega apartmaja ponuja odlična izhodišča za krajše dnevne sprehode in oglede, pa tudi za daljše pohodne ture po Cerkljanskem hribovju. Apartma Laznica se namreč nahaja tik ob vznožju Porezna (1630m), na katerega se ponuja čudovit razgled.

CENIK
za 4 osebe že od 60 EUR naprej,
za 6 oseb pa že od 70 EUR na dan.

Cena najema apartmaja vključuje:
Brisače in posteljnino, končno čiščenje, brezplačen Wi-Fi.

Apartma Laznica

Avtousluge Danilo Sedej s.p.
Naslov: Laznica 11, 5282 Cerkno
E-pošta: apartma.laznica@gmail.com, janja.likar@gmail.com
Spletna stran: www.apartmaji-laznica.si
GSM številka: +386 41 520 271 (Janja), +386 41 359 276 (Danilo)