Apartma Foni Cerkno

0
728

Vse dni v letu je na voljo apartma, ki se nahaja v Cerknem. Cerkno velja za eno pomembnejših zimskih športnih središč v Sloveniji. Leži v zahodni Sloveniji in spada med večje turistične kraje, ki poleg smučišč ponuja tudi drugo športno infrastrukturo, namenjeno popolni sprostitvi in oddihu.

Apartma Foni je popolnoma preurejen in na novo opremljen, kar je porok za prijetno in udobno bivanje. Ker se apartma nahaja v mestu, je vse na dosegu roke. Od najbližje trgovine, gostiln, restavracij, plavalnega bazena s savnami in fitnes centrom, pošte, avtobusne postaje je oddaljen le od 150-200 m. Na južnem delu kraja so teniška igrišča, balinišče in šolska telovadnica.

Apartma leži na poti proti smučarskemu centru Cerkno, od katerega je oddaljen 8 km oziroma 10 minut vožnje z osebnim avtomobilom. Nahaja se v mirnem okolju in je zato posebej primeren za družine. Apartma za 6 oseb vsebuje dve sobi z zakonskima posteljama, WC in kopalnico, ki sta ločena, dnevno sobo, kuhinjo, klet za shrambo smuči, invertersko klimo, centralno kurjavo in lončene peči, ki dajejo pozimi ogrevanju še poseben čar, WiFi ter garažo.

Cerkno kot središče Cerkljanskega hribovja skupaj z okolico nudi še veliko zgodovinskih, kulturnih, športnih in turističnih zanimivosti. Pobrskajte po naši spletni strani in se prepričajte!

Naslov: Cvetkova ulica 35, 5282 Cerkno
E-pošta: apartment.laharnar@gmail.com
Spletna stran: www.apartma-cerkno.com
GSM številka: +386 (0)41 400 378 (Darko Laharnar)
GSM številka: +386 (0)41 897 832
GPS: dolžina: 13°59’30.64″ V, širina: 46° 7’47.55″ S